EDICIONS PASSADESFinalitza amb èxit la primera edició de la Lliga de la Noguera                                         


El dia 1 de novembre va tenir lloc l’última cursa de la primera edició de la Lliga de la Noguera, que durant l’any 2014 ha agrupat cinc curses de muntanya de diversos pobles de la comarca: Trail Lo Bunker (1 de juny, Foradada), Cursa de muntanya Alòs de Balaguer (9 d’agost), Cursa del Meló (23 d’agost, Artesa de Segre), Perseguint la Perdiu (13 de setembre, Vilanova de Meià) i Cursa de Baldomar (1 de novembre). Totes aquestes curses tenen un recorregut d’entre 10 i 15 km, amb forts desnivells, que transcorre majoritàriament per muntanyes, corriols, camins i barrancs.
Algunes d’aquestes curses ja tenien una trajectòria prèvia, mentre que d’altres s’organitzaven per primera vegada. L’objectiu de la Lliga de la Noguera és agrupar-les sota una competició global per promocionar-les conjuntament. Alhora, la Lliga pretén ser un punt de referència per a les curses de muntanya de la Noguera i una bona manera de fomentar el turisme actiu de la comarca.
Com a lliga, aquesta competició ha inclòs una classificació final dels participants, dividits en diverses categories masculines i femenines. El dia 1 de novembre, un cop finalitzada l’última cursa de l’edició d’enguany a Baldomar, es van lliurar els trofeus corresponents als tres primers classificats de cada categoria, els quals havien d’haver puntuat en un mínim de tres curses. A més, aquest mateix dia es van repartir els premis Finisher, en reconeixement a les persones que havien participat a les cinc curses d’aquesta primera edició de la Lliga.
Des de la Lliga de la Noguera volem agrair a tots els corredors i corredores (que han estat fins a 357!) la seva participació, i a tots els membres de l’organització de cadascuna de les curses la seva inestimable col·laboració perquè la Lliga hagi estat un èxit. Esperem retrobar-vos en la propera edició.
Lliga de la Noguera
lligadelanoguera@gmail.com

Classificacions finals de la Lliga de la Noguera
Categoria Veterà Masculí
Categoria Veterà Femení
1r
Benjamí Llobet Reig
1a
Maite Camats Solé
2n
Ferran Farré Llanes
2a
Xus Muñoz Naudí
3r
Àlex Muñoz Blanco
3a
Fina Solans Guardiola
Categoria Sènior Masculí
Categoria Sènior Femení
1r
Xavier Solsona Novell
1a
Núria Sisquella Seroles
2n
Rubèn Llobet Reig
2a
Helga López Galceran
3r
Jordi Llobera Muixí


Categoria Juvenil Masculí


1r
Rubèn Llobet López


2n
Pau Gutiérrez Solans


3r
Andreu Naudí Miró